Spotlight Event verplaatst editie naar 2021


De gefaseerde teruggang naar een normale situatie – waarin we weer naar hartenlust beurzen kunnen organiseren en bezoeken is in gang gezet – maar er liggen nog veel beperkingen en onzekerheden op de loer. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen zijn in ieder geval nog tot 1 september verboden en ook na deze datum is het nog maar de vraag of er grotere evenementen georganiseerd mogen worden. De voorwaarden die daar dan aan worden gesteld zijn tevens nog onduidelijk.

Wij willen een veilige editie van Spotlight kunnen organiseren. Echter constateren we op dit moment nog te veel onzekerheden om Spotlight in september goed en te mogen organiseren. Daarom hebben we besloten de editie van 13 en 14 september 2020 te verplaatsen naar 7 en 8 maart 2021.


2 reacties op “Spotlight Event verplaatst editie naar 2021”